Prizren Post - Nga qendra e Ballkanit!

Këto janë normat e reja ligjore në fushën e ndërtimit në Prizren

Prizren Post | 10:41 - 12.12.2018

PRIZREN – Drejtoria e Inspektorateve, respektivisht Inspektorati Komunal i Ndërtimtarisë, tani e tutje nuk do t’i shqyrtojë kërkesat për pranimin e pllakave para betonimit, punimet e të cilave planifikohen të bëhen në ditët e festave dhe ditët e vikendit (të shtunën dhe të dielën).

Me këtë rast, obligohen të gjithë pronarët e bizneseve ndërtimore, pronarët e objekteve kolektive dhe individuale, që në kërkesën e tyre për pranimin e pllakave të betonimit tek Drejtoria e Inspektorateve, t’i caktojnë ditët e punës për realizimin e punimeve të tyre.

Ky veprim i drejtorisë është marrë në bazë të kompetencave të plota ekzekutive sa i përket interesit lokal, duke i respektuar standardet e përcaktuara në legjislacionin e zbatueshëm në fushën e zbatimit të rregulloreve të ndërtimit dhe standardeve për kontrollimin e ndërtimit.


Etiketa:
Arivisti Company