Këto janë vendet e Prizrenit që do të kenë reduktime të rrymës


E enjte, 10 Gusht 2017

Komunikata e plotë:

Prizren

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

-Nuk ka

Mirëmbajte të planifikuar

-Nuk ka

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

1.

Më 12.08.2017  në  NS 110/35/10kV Prizreni 1 do të shkyçet:

·         Dalja 10 kV Arbana(Kodi: 30000001) prej orës 09:30 deri në ora 12:30.

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa energji elektrike do të mbesin: lagjja Arbana dhe  lagjja Jeta e Re.

Arsyeja e ndërprerjes: Dislokimi i largpërçuesit.

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it

1.

Më 13.08.2017  në  NS 110/35/10kV Prizreni 1 do të shkyçet:

·         TR-3 110/10 kV Prizreni 1(Kodi: 300) prej orës 05:00 deri në ora 13:00.

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa energji elektrike do të mbesin: lagjja Arbana dhe  lagjja Jeta e re, Lagjja Ortakolli, Lagjja Baruthana; rrugët: Zona e Pashtrikut, Sarajeva,  Lika, Ferizaj, Carraleva, Besnik Kastrati, Ohri, Bije Vokshi, Vetim Shala, Ali Hadri, Isa Boletini, Mihail Grameno, Jakup Ferri, Gjon Serreqi, Bedrush Qollaku, Votra, Ortakolli 1, Oratkolli 2, Ben Aff, Lux Dekor, Ortakoll II, Abc-plast, Adnan Sh.pk. Dualos, Shpk Getoari, Vertigo, DPZ.Medina,-1, Ing Biro,K.f.Getoari, Liria mat ndertimor, Ntsh.Europrinty-2, Nsh/Liria-Prizren, Prizren Graf, Atmaxha, Nasheci I, Nasheci II, Mazrek, Kojushe, Nashec, Gurshite, Gjonaj I, Gjonaj II, Gjonaj III, Zym, Euro Graniti, Atmaxha I, Atmaxha II, Tupeci I, Tupeci II, Tupeci III, Landovica, Tulltorja I, Tulltorja II, Fabrika e Duhanit Neë Aromatic, Eurofood, Valvis dhe  Abi (Pemtaria).

Arsyeja e ndërprerjes: Projekt sendërtimi i SCADA-s.

Ferizaj

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

-Nuk ka

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

-Nuk ka

Mirëmbajte të planifikuar

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it

1.

Etiketa: , ,

Leave a Reply