Prizren Post - Nga qendra e Ballkanit!

Kjo është rruga më e rrezikshme në botë

Prizren Post | 22:59 - 27.01.2017

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Ky është një nga vendet më të pabesueshme në botë; një vend që i tmerron ata që frikësohen nga lartësitë.
Ky vend quhet “Mali Huashan”, dhe ndodhet në Kinë, pranë qytetit Huayin.


Etiketa:

Bëni një koment