Prizren Post - Nga qendra e Ballkanit!

Kjo është vetura e mbështjellur me ar

Prizren Post | 09:47 - 31.08.2016

E mbuluar me ar! Kjo veturë jashtëzakonisht e bukur është shitur në SHBA.

Modeli i quajtur RS Naraya Agera nga firma Koenigsegg është e veshur me fibër karboni dhe me thekse ari që duken mjaftë bukur.

Por, nuk është vetëm ngjyrë, kjo veturë përmban 18 karat ar dhe diamante.

Përveç bukurisë, vetura është një bishë e vërtetë. Ajo vjen me 1160 kuaj fuqi dhe 7 shpejtësi.

v1

v2

v3

v4

v5

v6

v7


Arivisti Company