Prizren Post - Nga qendra e Ballkanit!

Kjo nuk është thjesht shembja e një minareje!

Prizren Post | 10:38 - 27.12.2020

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Kjo nuk është thjesht shembja e një minareje!
Kjo është zhbërja e 500 viteve histori.

Kjo nuk është thjesht shembja e një minareje!
Kjo është flakja e themelit të identitetit kombëtar.

Kjo nuk është thjesht shembja e një minareje!
Kjo është thyerja e gurit të varreve të baballarëve tanë.

Kjo nuk është thjesht shembja e një minareje!
Kjo është fillesa e rrënimit tonë kombëtar.

Kjo nuk është thjesht shembja e një minareje!
Kjo është arritja e asaj që sllavët dhe grekët s’e arritën me luftë.

Autor: Behar Kaçeli


Etiketa:

Bëni një koment