Prizren Post - Nga qendra e Ballkanit!

Kolonë e madhe në Merdare, pritjet shkojnë deri në tri orë

Prizren Post | 10:21 - 31.07.2017

Më shumë se një kilometër është e gjatë kolona në hyrje të Kosovës nga Serbia ndërsa qytetarët po presin rreth tri orë për të hyrë në Kosovë.

Të dhënat e fundit që vijnë nga Qendra Kombëtare për Menaxhimin Kufitar tregojnë se në pikat tjera kufitare gjendja qëndron më mirë dhe se nuk ka kolona të gjata.

Te Dheu i Bardhe kolona e automjeteve në dalje është 120 metra dhe se qytetarët po presion deri në 30 minuta për të lëshuar kufirin ndërsa në pikat tjera nuk paraqitet ndonjë kolonë e madhe e automjeteve.


Etiketa:
Arivisti Company