Prizren Post - Nga qendra e Ballkanit!

Kosova me projekt për nxitjen e të rinjve në Diasporë

Prizren Post | 13:16 - 02.08.2015

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Në ditën e Mërgimtarëve Ministria e Diasporës organizoi për herë të parë Forumin e Krijimit të Unionit të Studentëve të rinj nga Diasporë.

Në atë mënyrë që ky rrjet të jetë forum ndërkombëtar i cili i nxit rininë në diasporë të angazhohen edhe në çështjet nacionale, ato qeverisëse dhe të japin kontributin e vet në vendimmarrjen për të mirën e kombit.

Ky aktivitet është mbështetur edhe nga kryeministria, ministria e Arsimit, Shkencës dhe Teknologjisë si dhe ministria e Punës dhe Mirëqenies Sociale e Shqipërisë.


Etiketa:

Bëni një koment