KQZ: PDK 10 komuna, LDK 9, AAK 3, AKR 2, VV fiton Prishtinën


E hënë, 2 Dhjetor 2013

Prishtinë, 2 dhjetor – Zgjedhjet lokale dhe balotazhi i zhvilluar për zgjedhjen e kryetarëve në 25 komuna të Kosovës, sipas rezultateve preliminare të Komisionit Qendror të Zgjedhjeve, kanë prodhuar disa përmbysje të rezultateve nëpër komuna. Rezultatet preliminare të KQZ-së:

Prishtinë, Shpend Ahmeti (VV)

Gjakovë, Mimoza Kusari – Lila (AKR)

Prizren, Ramadan Muja (PDK)

Pejë, Gazmend Muhaxheri (LDK)

Gjilani, Lutfi Haziri (LDK)

Ferizaj, Muharrem Svarça (LDK)

Lipjan: Imri Ahmeti (LDK)

Malishevë: Ragip Begaj (IQM)

Rahovec: Idriz Vehapi (PDK)

Dragash: Selim Jenuzi (PDK)

Mitrovicë e Jugut, Agim Bahtiri (AKR)

Mitrovicë e Veriut, Kërstimir Pantiq nga Iniciativa Qytetare ”Srpska”

Graçanicë: Branimir Stojanoviq (GIS)

Junik: Agron Kuçi (AAK-LDD)

Kamenicë: Begzad Sinani (PDK)

Klinë: Sokol Bashota (PDK)

Novobërdë: Svetislav Ivanoviq (GIS)

Obiliq: Xhafer Gashi (AAK-LDD)

Suharekë: Sali Asllanaj (LDK)

Viti: Sokol Haliti (LDK)

Vushtrri: Bajram Mulaku (PDK)

Partesh: Dragan Nikoliq (GIS)

Ranillugë: Gradimir Mikiq (GIS)

Shtërpcë: Bratislav Nikolliq (SLS)

Kllokot: Sreçko Spasiq (GIS)

Pa balotazh garën për kryetar komune e kanë fituar që në rrethin e parë të votimeve:

Deçan: Rasim Selmanaj, (AAK- LDD)

Fushë Kosovë: Burim Berisha (LDK)

Gllogovc: Nexhat Demaku, (PDK)

Han i Elezit: Refki Suma – kandidat i pavarur

Istog: Haki Rugova (LDK)

Kaçanik: Besim Ilazi (PDK)

Mamushë: Arif Bytyq (KTAP)

Podujevë: Agim Veliu (LDK)

Shtime: Naim Ismajli (PDK)

Skënderaj: Sami Lushtaku (PDK)

Leposaviq: Dragan Jabllanoviq (GIS)

Zubin Potok: Stevan Vuloviq (GIS)

Zveçan: Vuçina Jankoviq (GIS)

Etiketa: ,

Leave a Reply