Prizren Post - Nga qendra e Ballkanit!

Kryeministri mirëpret rënien e rasteve të reja me Coronavirus

Prizren Post | 01:56 - 06.05.2020

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

PRISHTINË – Kryeministri në detyrë i Kosovës Albin Kurti ka deklaruar se rënia e numrit me raste të reja me COVID-19 në nivel vendi është meritë e punës së palodhshme të punonjësve shëndetësorë.

“Pa gjendje të jashtëzakonshme, por me punë dhe përgjegjësi të pazakontë, sonte nga 220 teste për virusin korona, 87 rezultojnë të shëruar e vetëm 1 pozitiv”, ka shkruar Kurti në Facebook.


Etiketa:

Bëni një koment