Prizren Post - Nga qendra e Ballkanit!

Kurti: Jemi për bartjen e shamive në shkolla, por fytyra të jetë e zbuluar [video]

Prizren Post | 15:19 - 21.09.2016

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Prishtinë – Ish-kreu i Lëvizjes Vetëvendosje, Albin Kurti në një intervistë ekskluzive dhënë për gazetën “Zëri”, ka folur edhe për qëndrimin e Lëvizjes Vetëvendosjes lidhur me bartjen e shamive në shkolla.

Kurti në këtë intervistë, ka thënë se Lëvizja Vetëvendosje është e parimit që të mbahen shamitë mirëpo, që fytyra të jetë e zbuluar.

Ai po ashtu ka thënë se Lëvizja Vetëvendosje, nuk është as islamofilë e as islamofobë dhe se sipas Kuritit, qëndrim i tyre është jashtëzakonisht parimor.


Bëni një koment