Prizren Post - Nga qendra e Ballkanit!

Kush janë Talat Xhaferi e Ziadin Sela? [video]

Prizren Post | 11:41 - 30.04.2017

Talat Xhaferi është shqiptari i parë që është zgjedhur kryetar i Parlamentit të Maqedonisë.Ndërsa Ziadin Sela, lider i Lëvizjes Reforma në Maqedoni.

Për shkak të zgjedhjes së Xhaferit kryetar Parlamenti, gjendja eskaloi të enjten në Maqedoni, ndërsa nga ky eskalim dhe huliganizmi i shfaqur pësoi me lëndime të rënda, Ziadin Sela.

Por, cila është historia e këtyre dy politikanëve shqiptarë – për momentin politikanët më të përfolur në Maqedoni.


Etiketa:
Arivisti Company