Prizren Post - Nga qendra e Ballkanit!

Largohet nga “Apple” dizenjatori i iPhone-it

Prizren Post | 09:25 - 28.06.2019

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

SAN FRANCISCO – Jony Ive, britaniku i cili për më shumë se dy dekada ndihmoi Apple të bëhet kompania më e vlefshme në botë, po largohet për të krijuar sipërmarrjen e tij.

Dizajner i iac, iPod dhe iPhone, po largohet për të filluar një firmë krijuese, LoveFrom, me Apple si klientin e saj të parë.

“Kjo duket vetëm si një kohë e natyrshme dhe e butë për të bërë këtë ndryshim,” tha ai.

Shefi i Apple, Tim Cook tha se “roli i tij në ringjalljen e Apple ishte i madh”.

Por largimi vjen në një kohë të ndryshimit të gjerë në gjigantin e teknologjisë. Shefi i shitjeve, Angela Ahrendts u largua në prill dhe investitorët kanë qenë të shqetësuar për rënien e shitjeve të iPhone.


Etiketa:

Bëni një koment