Prizren Post - Nga qendra e Ballkanit!

Lirohet Ramush Haradinaj, edhe një fitore për UÇK-në

Prizren Post | 15:49 - 27.04.2017

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Colmar/Francë – Gjykata në Colmar të Francës ka vendosur për lirimin e liderit të Aleancës për Ardhmërinë e Kosovës, ish-kryeministrit, Ramush Hardinaj.

Edhe një herë u dëshmua se lufta çlirimtare e Kosovës fitoi kundër okupatorëve dhe pretenduesve serbë. Haradinaj pritet të kthehet sot në Kosovë.


Etiketa:

Bëni një koment