Prizren Post - Nga qendra e Ballkanit!

Lufta në Kosovë në sytë e fotografit gjerman

Prizren Post | 19:06 - 21.12.2015

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Thomas Heckner ka publikuar në faqen e tij në internet foto nga Kosova që i përkasin periudhës 1999-2001. Në atë kohë ai ka qenë fotograf i televizionit publik të Gjermanisë, ARD.

Në foto shihen fëmijët e luftës, varfëria, varrezat masive, shkatërrimi, hakmarrja, gëzimi, në imazhe bardh e zi dhe me ngjyra, të kapura mjeshtërisht nga Thomas.

“Nëse vlen thënia klishe se ‘fotografia vlen sa njëmijë fjalë’, çfarë mund të themi më tepër. Vlerësojeni vetë”, thotë kolegu i tij nga ARD, gazetari dhe artisti i fotografisë, Besnik Hamiti.

th9

th8

th7

th6

th1

th2

th3

Kids in Kosovo

Kids in Kosovo


Bëni një koment