Prizren Post - Nga qendra e Ballkanit!

Mallra me afat të skaduar, arrestohen dy pronarë

Prizren Post | 12:30 - 29.08.2019

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Dy të dyshuar janë arrestuar dje në Deçan pasi në lokalet e tyre janë gjetur mallra me afat të skaduar dhe produkte të ndryshme pa deklaracion (prejardhje).

Nga policia thonë se ata ishin të asistuar nga inspektorët e ATK-së dhe inspektorët e tregut, të dyshuarit pas intervistimit me vendim të prokurorit janë dërguar në mbajtje.


Etiketa:

Bëni një koment