Marketing

A e dini se reklamimi më efektiv është në Internet?

Nëse jeni një biznes dhe kërkoni të reklamoni online, Prizren Post ju jep mundësinë të reklamoni në një portal me audiencë gjigante. Është çasti i duhur për të promovuar më tepër shërbimet dhe produktet tuaja!

Ku mund të shfaqet reklama ime?

Prizren Post ofron një sërë hapësirash reklamimi për të gjitha kompanitë. Reklamat mund të jenë në faqen e parë më së shumti por edhe në brendësi sipas kategorive të zgjedhura nga menyja kryesore..
Rreth 85% e vizitorëve tanë, akseson drejtpërdrejt faqen e parë të www.prizrenpost.com, pjesa tjetër e vizitorëve futet nëpërmjet motorëve të kërkimit ose nëpërmjet linqeve të reklamuara ose të dërguara në mënyrë elektronike.

Çfarë formati mund të jetë reklama?

Reklama më klasike është një baner imazh ose një gif i animuar. Megjithatë reklamat mund të jenë nga tekst informues, deri ne animime Flash e Video dhe të tjera elemente të animimit dhe të dinamicitetit.

Informata Kontaktuese

Web: www.prizrenpost.com
E-mail: info[at]prizrenpost.com
Telefoni: +383 44 944 918

Comments are closed.