Prizren Post - Nga qendra e Ballkanit!

Mattis kritikon Kinën për militarizim në Detin e Kinës Jugore

Prizren Post | 18:51 - 02.06.2018

Washington – Sekretari amerikan i Mbrojtjes Jim Mattis ka kritikuar militarizimin e ishujve në Detin e Kinës Jugore. Shefi i Pentagonit tha se sistemet e armëve që janë dislokuar kohët e fundit në këtë zonë synojnë të frikësojnë dhe t’u imponohen vendeve fqinje të Kinës.


Etiketa:
Arivisti Company