Më shumë se 2 mijë gjoba trafiku në 24 orësh e fundit


E premte, 17 Nëntor 2023

PRISHTINË – 2 mijë e 38 gjoba trafiku janë shqiptuar në 24 orët e fundit në vendin tonë.

Gjatë kësaj periudhe kanë ndodhur 17 aksidente me të lënduar dhe 46 me dëme materiale.

Në 24 orët e fundit janë arrestuar 13 persona dhe shtatë janë dërguar në mbajtje.

Etiketa: , ,
Të fundit