Prizren Post - Nga qendra e Ballkanit!

Merkel kërkon të zgjidhet kriza e emigrantëve

Prizren Post | 20:00 - 11.08.2017

Gjatë takimit që pati me përfaqësues të Agjencisë për Refugjatë dhe Organizatës Ndërkombëtare për Migrim, ajo shprehu besimin që në këtë drejtim do të ketë bashkëpunim me Libinë, që është vendi kryesor nga vinë emigrantët në Evropë


Etiketa:
Arivisti Company