Prizren Post - Nga qendra e Ballkanit!

Merkel shpalos idetë e saj për reformimin e eurozonës

Prizren Post | 18:46 - 03.06.2018

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Kancelarja gjermane, Angela Merkel, detajoi sot për herë të parë përgjigjen e saj ndaj Emmanuel Macron mbi reformimin e eurozonës, duke pranuar një buxhet investimesh dhe duke mbështetur krijimin e një Fondi Monetar Europian.


Etiketa:

Bëni një koment