Prizren Post - Nga qendra e Ballkanit!

Momenti i përplasjes së Edita Tahirit me Hotin e Mustafën [video]

Prizren Post | 13:08 - 30.06.2017

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Edita Tahiri ka kërkuar alokimin e mjeteve për zyrat e gjendjes civile në Zubin Potok, Zveçan e Leposaviq dhe ka akuzuar ministrin Hoti se nuk po ndan mjete për zbatimin e marrëveshjeve për tabelat e veturave.

Për të njëjtën çështje, Tahiri është përplasur verbalisht edhe me kryeministrin në largim, Isa Mustafa.


Etiketa:

Bëni një koment

Arivisti Company