Prizren Post - Nga qendra e Ballkanit!

Moska për “Panama Papers”: E gjitha një lojë e CIA-s

Prizren Post | 16:12 - 04.04.2016

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Moskë – Moska e kishte paralajmëruar një sulm të tillë dhe ja ku erdhi.

Vladimir Putin dyshohet të ketë depozituar më shumë se 2 miliardë dollarë në Panama.

Ashtu si një javë më parë Moska zyrtare ka reaguar sërish duke hedhur poshtë akuzat.

“Është e gjitha një lojë e CIA-s. E dimë mirë që janë ata që e kanë organizuar gjithçka”, thuhet në reagimin e Moskës.

Sipas saj, shumë prej gazetarëve të përfshirë në këtë skandal, janë ish-punonjës të DASH, CIA-s apo shërbime të tjera sekrete. /Tema/


Etiketa:

Bëni një koment