Prizren Post - Nga qendra e Ballkanit!

Mustafa: Bllokadën do ta thyejmë! Edhe FSK-në do ta bëjmë ushtri!

Prizren Post | 13:13 - 31.12.2015

Prishtinë – Në një intervistë dhë për gazetën Bota Sot kryeministri Isa mustafa ka thënë se FAK-u do të bëhet ushtri, pra shndërrimi i Forcës së Sigurisë do të ndodhë, ndërsa edhe bllokimi i institucioneve duhet të marrë fund dhe nuk ka më pse të mbahen të bllokuara.

Këto janë të mirat që do të vijnë së bashku me rritjen e investimeve të huaja, dhe rritjen ekonomike që do të nisin me 2016-ën. Po ashtu Marrëveshja e Asociim Stabilizimit do ti sigurojë bizneseve privilegjin e eksportimeve me lehtësime për 10 vite në territorin e BE-së.


Arivisti Company