Prizren Post - Nga qendra e Ballkanit!

Mustafa priti ambasadorin e Arabisë Saudite

Prizren Post | 12:13 - 10.03.2015

Prishtine – Kryeministri i Republikës së Kosovës, Isa Mustafa, priti ambasadorin e Arabisë Saudite në Shqipëri, jorezident në Kosovë, Talat Salem Radwan.

Kryeministri Mustafa e uroi ambasadorin për detyrën e re, duke e njoftuar për progresin në Kosovë, prioritetet e Programit të Qeverisë, zhvillimin ekonomik, punësimin si dhe reformat që po ndërmerren në shumë fusha.

Duke e vlerësuar përkrahjen e Arabisë Saudite për Kosovën, kryeministri Isa Mustafa, shprehu vullnetin për thellimin e marrëdhënieve ndërmjet dy shteteve.

Ambasadori i Arabisë Saudite, Talat Salem Radwan, theksoi vullnetin e Arabisë Saudite për thellimin e bashkëpunimit bilateral me Kosovën, duke shprehur angazhimin e tij në këtë drejtim, gjatë punës si ambasador jorezident në Prishtinë.


Arivisti Company