Ndër vite vendosja dhe largimi i barrikadave në veri!


E martë, 13 Dhjetor 2022

Që nga shpallja e pavarësisë së Kosovës në vitin 2008, grupe të serbëve në veri të vendit kanë ngritur disa herë barrikada për të kundërshtuar aksione policore dhe vendime të Qeverisë së Kosovës.

Etiketa: , , , ,
Të fundit