Në Mitingun e Madh të Erdoğanit morën pjesë 1 milion e 700 mijë njerëz


E diel, 7 Maj 2023

Presidenti Rexhep Tajip Erdogan foli në Mbledhjen e Madhe të AK Partisë në Stamboll të mbajtur në Kopshtin Kombëtar të Aeroportit Ataturk.

Presidenti Erdogan njoftoi se në Takimin e Madh të Stambollit morën pjesë 1 milion e 700 mijë njerëz.

Erdogan tha: “Nëse Stambolli thotë ‘Po’, kjo ka mbaruar.

Presidenti Erdogan: “Shpresojmë që menjëherë pas zgjedhjeve të bëjmë një rregullore për pensionet mbi 7 mijë e 500 lira”.

Presidenti Erdoğan tha: “Ne jo vetëm që do të shtojmë diferencën e inflacionit në pagat e nëpunësve tanë civilë në korrik, por do të rrisim edhe pjesën e mirëqenies dhe do ta bejme publike të martën.”

Etiketa: , ,
Të fundit