Prizren Post - Nga qendra e Ballkanit!

Në Shtëpinë e Pavarësisë

Prizren Post | 16:04 - 28.11.2018

VLORË – Festimet në qytetin e pavarësisë po i vijojnë vetë qytetarët dhe ata që kanë ardhur nga shumë zona të Shqipërisë e Kosova.

Sot në Vlorë munguan vizitorët e shumtë, ndryshe nga herët e tjera. Edhe në Shtëpinë e Pavarësisë nuk kishte vizitorë.

Por, gazetarja e Top Channel, Elda Menga na sjell një miniguidë të kësaj shtëpie.


Etiketa:
Arivisti Company