Prizren Post - Nga qendra e Ballkanit!

Nën arrest koloneli që shkoi nga Kosova për të bërë grusht shtet

Prizren Post | 21:16 - 19.07.2016

Ish komandanti mbrojtes i regjimentit të presidencës koloneli Tanju Poshor për shkak të pjesëmarrjes në grusht shtet u arrestua.

Duke marrë leje për tu liruar nga detyra që kishte për mbrojtjen e sigurisë së Kosovës nën misionin shumëkombësh KFOR të NATO-s shkoi në Turqi dhe morri një rol aktiv në grusht shtetin e 15 korrikut në Ankara, transmeton Prizren Post.

Pas përleshjeve Tanju Poshor u plagos dhe u shtrua në spitalin ushtarak GATA. U mor vesh poashtu që Tanju Poshor kishte kontakte me shkrimtarin e ikur jashtë shteti që njihet si gylenist Tuncay Opçin./Prizren Post/


Arivisti Company