Prizren Post - Nga qendra e Ballkanit!

Nënshkruajnë nigerianët dhe ganezët për KF Liria

Prizren Post | 19:30 - 28.10.2016

Prizren – Odi Henry Chibueze , Mohamed Karim, Asare Richards dhe Joel Deji Mayowa, të premten kanë vënë firmat në prani të menagjerit të tyre, në kontartat tre vjeçare me Lirinë.

Që të gjithë u shprehën të lumtur për arritjen e marrëveshjes, sikur edhe drejtuesit e skuadrës së Lirisë, Mirsad Çollaku, kryetar, n/kryetari Qemal Krasniqi e drejtori, Erxhan Dana.


Arivisti Company