Nesër s’do të kenë rrymë disa qytete të Kosovës


E enjte, 31 Mars 2016

KEDS-i njofton se gjatë ditës së nesërme do të ketë reduktime në disa zona.

Për shkak të ndërprerjeve të planifikuara për mirëmbajtjen e rrjetit nëpër distrikte, për shkak të zëvendësimit të transformatorit T1, KEDS-i njofton se gjatë ditës së nesërme do të ketë reduktime në disa zona.

Prizren

1.

Më 01.04.2016 në NS 110/35/10 kV Theranda do të shkyçet:

Dalja 10 kV Shiroka (kodi: 32000005 ) prej orës 09:00 deri në orën12:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do te mbesin: Shiroka, pjesët periferike të Therandës (Rr.Reqani).

Arsyeja e shkyçjes Kryerja e punimeve në TS 10/0.4kV Banesat e Benafit sipas pëlqimit elektroenergjetik.

2.

Më 01.04.2016 në NS 110/35/10 kV Bibaj do të shkyçet:

Dalja 10kV Fshatrave – Dardanisë prej orës 9:30 deri në orën 16:00.

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Fshati i Vjetër, Dardania, Sojeva, Mirosala, Bibaj dhe Zllatari.

LEXO EDHEVetëm bizneseve u lirohet rryma, jo edhe qytetarëve

Shkyçja bëhet për shkak të revizionimit të LP 10 kV.

Prishtinë

1.

Më 02.04.2016 në nënstacionin NS 110/10 kV Prishtina 2 do të ketë shkyçje totale nga ora 08:00 deri në orën 11:00.

Gjatë kësaj kohe pa energji elektrike do të mbesin: Shkolla e mesme “28 Nëntori”, Haxhi Mulla Zeka, Çamëria 1, Llapi 2, Antigona Fazliu, Ilirida 1(Taslixhe 1), Ilirida 2(Taslixhe 2), Ilirida 4 (Taslixhe 4), Blloku i dyte, Blloku i dyte 2 Pr.(Novosellët), Shaip Kamberi Bajram Curri, 1 Tetori, Parku I, Parku 4 (0bjekt banesor Naim Ejupi), Hotel Iliria, 4 Llullat 1, Gustav Majer 1, Gustav Majer 5(H.Turkaj objekti banesor Sh.Polluzha, Parku 2, Diletacioni, 4 Llullat 3 , 4 Llullat 2 (0bjek.Banimi. Naim Ferizi.A.Dedaj) (0bjek.Banimi. Agim Raifi), 4 Llullat 4 (Mustafë Gashi), “Vali”-Vegim Zuna, Karadaku 1, Vneshtat 1, Vneshtat 2, Vneshtat 3, Çamëria 2, Nexhmi Mustafa 1, Antena e PTK Karadaku 2, Xheladin Kurbaliu, Objekt banesor-Erzen Hasani, Objekti banesor -Ismet Krasniqi (N.Must.2), Shpk.”Durguti” Enver Durguti, Labëria 1, Labëria 2, Labëria 3, Ilirida 3, Ilirida 5, Bota Sot, Normalja-Gjin, Gazulli 1, Sofali 1, Bazeni-Germi, Villa Gërmia, Restorani, Gërmi (Freskia, Lira), Ndriçimi Gërmi, Sofalia 2, Normalja 2 AUK, Touk bashçe- Lodrat, Labëria 4 (Banesat , pr.Ramadani), Kadri Batusha – rr.Shpëtim Robaj, Avni Rrustemi, Mihal Grameno, Muzei 1, Muzeu 2, “Neë Co Iliria Hotel”, Varezat e Jahudive 1, Varezat e Jahudive 2, Rezervoari 3, Rezervoari 4, TS Shtylla( Pireva), Rezervuari 5 (Shkolla Amerikane), Rezervoari 2, Banesat e Novosellëve, Bregu Diellit 2, Maksutaj Privat, Prona Union, Dukagjini 6, Rambuje 2, Rambuje 3, Dukagjini 5, Lordi Bajron, Isa Kuqi(Lidhet te Banesat e R. Hajdarit), Fakulteti elektroteknik, Bajram Curri, 1 Tetori, Parku I, Parku 4 (0bjekti banesor Naim Ejupi), Hotel Iliria, 4 Llullat 1, Gustav Majer 1, Gustav Majer 5 (H.Turkaj objekti banesor Sh.Polluzha, Parku 2, Diletacioni, 4 Llullat 3 , 4 Llullat 2 (0bjekjekti banesor Naim Ferizi, A.Dedaj) (0bjek banesor Agim Raifi), 4 Llullat 4 (Mustafë Gashi), “Vali”-Vegim Zuna, Karadaku 1, Vneshtat 1, Vneshtat 2, Vneshtat 3, Çamëria 2, Nexhmi Mustafa 1, Antena e PTK Karadaku 2, Xheladin Kurbaliu, Objekti banesor- Erzen Hasani, Rezervoari 3, Rezervoari 4, TS Shtylla( Pireva), Rezervuari 5 (Shkolla Amerikane), Rezervoari 2, Banesat e Novoselleve, Bregu Diellit 2, Maksutaj Privat, Prona Union, Ismet Krasniqi, Hidrofori, Lagja spitalit 7(Banesat Avni Gjakova), Hendikos, Farmedi-EULEX-i, Lagja e spitalit2/2(Ahmet Haxhia), Glavbolgarstory Branch K(M. e Drejtësisë), Bregu I Diellit I, Lagja e spitalit 10, NN” Mataj”,Ngrohtorja, “Lin Project”shpk, Velania, Pompat e Ujësjellësit Batllave, Rezervoari 1, Norbert Jorkli 1 (kulla), Norbert Jorkli 2, Norbert Jorkli 3, Fakulteti I ndërtimtarise, Menza 2, Arkivi,Banesat e Univerzitetit, Shpk.”Partner & Dervisholli”, Bregu I Diellit I, Banesat e Zariqve1, Banesat e Zariqve 2, Milazim Veliu rr.Sali Nivica, Ontexi Construction, Gustav Majer 2, Gustav Majer 3, Gustav Majer 4,Gustav Majer 6, Gustav Majer 7, Gustav Majer 8, Gustav Majer 9, Naser Maloku-Fitorja, Simoni, Dino, NPSH “CONIN”, Lagja e Spitalit 3, Qelsi Point (objekt banimi), ADK NTSH (objekti banesor), Hoxha, “Projekt Ndërtimi”,NTN “Tregtia” 1, NTN “Tregtia” 2, NTN “Tregtia” 2, Nura Grup, NTN “Tregtia” 3, Trio Construction-Ibrahim Gavas, “F&A” Inxhiniering, Sh.p.k.”Iliria Building”, Shpk S.B.S (Sëiss Building Standard),”Famis CO-HC”-Fadil Bytyqi, Sha.A “Alko Group” Dashnor Byci, NNP “Hoxha” Bajram Hoxha.

Arsyeja e shkyçjes:Vazhdimi i projektit për montimin e transformatorit T3 në TS110/10 kV Prishtina 2.

Pejë

1.

Më 01.04.2016 në NS 110/35/10kV Peja 1 do të shkyçet:

Dalja 10 kV Arbreshi (50000006) prej orës 11:00 deri në orën 14:00.

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Bibita private, Shkolla Vitomiricë, bunari, Berishajt, Sharra, Hazba,Kulla, lagja e egjiptase, Lagja Seferaj, Kojq, Sahit Koqani, Nedex,Union T-gazmend Teslica,NPT “GRAND PLAST”Bujar Gruda.

Arsyeja e shkyçjes: Vendosja e shtyllave këndore së bashku me konzollat përkatëse.

Ferizaj

1.

Më 03.04.2016 (e dielë) do të shkyçen prej orës 9:30-16:00 trafostacionet:

1.TS 10/04 KV “SEJDA”

2.TS 10/04 KV “SYRI”

3.TS 10/04 KV “KINO” .

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin rrugët: “12 Qershori”, Enver Topalli”, “Skenderbeu”,”Ismail Qemaili”etj.

Shkyçja bëhet për shkak të demontimit të rrjetit të tensionit të ulët në rrugën “12 Qershori”- Ferizaj.

Gjilan

1.

Më 02.04.2016 në NS 110/35/10kV Vitia do të ketë shkyçje totale nga ora 08:00 deri në orën 09:00.

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: qyteza e Vitisë me rrethinë si dhe Kllokoti me rrethinë, Fabrika “Jeta”, fabrika “Minex” dhe Stacionari.

Etiketa:

Leave a Reply