Prizren Post - Nga qendra e Ballkanit!

Një fshat në Indi merr emrin e presidentit amerikan

Prizren Post | 16:16 - 25.06.2017

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Një fshat në veri të Indisë pritet të marrë emrin sipas presidentit amerikan Donald Trump, pasi banorët e tij dëshirojnë të nderojnë SHBA-të.

Emri i ri i fshatit Trump Sulab, ende nuk është zyrtarizuar dhe nuk do të paraqitet në harta, shkruan AP.

Është interesante se më shumë se 400 banorë të fshatit nuk e di se kush është Trump.

Ardhja e Trumpit në Shtëpinë e Bardhë padyshim që ka për bërë lajm, dhe se njerëz nga e mbarë bota janë munduar ta nderojnë në mënyra të ndryshme.

Dhe natyrisht se i fundit është veprimi i këtyre fshatarëve indian, që dëshirojnë t’ia vënë emrin fshatit sipas të parit të SHBA-ve.


Etiketa:

Bëni një koment