Prizren Post - Nga qendra e Ballkanit!

Njësitë elite të Policisë së Kosovës grumbullohen në Mitrovicë

Prizren Post | 11:14 - 05.08.2018

Mitrovicë – Që nga ora 05:50 e mëngjesit të sotëm njësitet elitare të Policisë së Kosovës kanë filluar të grumbullohen në bazën “Belvedere” të kësaj njësie që gjendet në fshatin Frashër të Mitrovicës.

Përveç pjesëtarëve të Policisë që janë të vendosur në atë bazë, aty sot kanë ardhur edhe forcat e njësisë elitare të njohur si “FIT” dhe forca të tjera speciale nga Prishtina.

Gazetarët e Kallxo.com kanë kapur disa pamje të automjeteve të këtyre njësive në mëngjesin e hershëm duke u futur brenda bazës “Belvedere”.


Etiketa:

Bëni një koment