Prizren Post - Nga qendra e Ballkanit!

Nxënësi dhunon mësuesin (VIDEO)

Prizren Post | 16:44 - 28.10.2013

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Publikohet edhe një video skandal e cila qetë në pah gjendjen e rëndë në shkollat e Kosovës.

Në këtë video incizim shihet se si një nxënës godet me shpulla mësuesin e tij.

Shkolla, identiteti i nxënësit dhe viktimës mbeten të panjohura, mirëpo nga dialogu që zhvillohet midis mësimdhënësit dhe nxënësit lë të dyshohet se ky akt vandal që kapërcen çdo kufi të imagjinatës ndodh në ndonjë shkollë të Kosovës , informon Almakos. Pak kohë më parë ishte aktuale edhe një video tjetër me protagoniste një vajzë me emrin Duda.


Bëni një koment