Prizren Post - Nga qendra e Ballkanit!

Opozita “armatoset” me shishe uji

Prizren Post | 00:30 - 24.10.2015

Deputetë të opozitës kanë marrë shumë shishe me ujë afër vetes.

Në ndërkohë në sallë është numër i madh i policisë të cilët janë barikaduar para ulëseve të kryetarit të Kuvendit dhe ministrave të kabinetit qeveritar.


Etiketa:
Arivisti Company