Prizren Post - Nga qendra e Ballkanit!

Opozita shqiptare nuk e do bojkotin e shpall të deligjitimuar parlamentin

Prizren Post | 19:30 - 26.10.2016

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Tiranë – Opozita shqiptare e ka shpallur së fundi parlamentin si organ të deligjitimuar.

E megjithatë, kreu i PD-aë Lulzim Basha nuk deklaroi bojkotin, siç duhet të ndodhte në një rast të tillë, por përkundrazi, tha se si pikë debate në seancën e enjtes do të jete “Dekriminalizimi, lufta kundër trafikut të drogës, zgjedhjet e lira dhe denoncimi i mizerjes ekonomike dhe reformës në arsim.”

“Ndërkombëtarët e kanë të qartë situatën në Shqipëri e trafikut të drogës në Shqipëri. Zgjedhje të lira me Ramën, nuk mund të ketë. Republika e Shqipërisë është kthyer në narko-republikë. Asnjë person i vetëm nuk është subjekt i Dekriminalizimit”, u shpreh Basha duke shtuar se do të ata, opozitarët do të godasin me fakte. /tesheshi/


Bëni një koment