Prizren Post - Nga qendra e Ballkanit!

Opozita vazhdon mobilizimin

Prizren Post | 09:17 - 13.02.2016

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Prishtinë – Opozita e bashkuar sot mbanë tubim me qytetarë në Prishtinë, ku do të diskutohet mbi situatën politike në Kosovë.

Albin Kurti, Donika Kadaj Bujupi dhe Jakup Krasniqi do të flasin me aktivistët e subjekteve opozitare në sallën e kuqe të Pallatit të Rinisë.

Opozita ka mbajtur edhe një takim me qytetarët në Vushtrri. Ndërkohë, Policia e Kosovës ka arrestuar 4 aktivistë të Lëvizjes Vetëvendosje, derisa ata po shkruanin parulla për të protestuar më 17 Shkurt.

Në reagimin e Vetëvendosjes thuhet se Qeveria i nxitë dhe shpërblen policët të cilët arrestojnë aktivistet e aktivistët paqësorë që shprehin kundërshtimin ndaj Qeverisë.

“Qeverisë së Kosovës, në prag të dorëheqjes, nuk do t’i kryejnë punë as masat represive e metodat policore për shtypjen e opozitës”, thuhet në reagim.


Etiketa:
Arivisti Company