Prizren Post - Nga qendra e Ballkanit!

Osmani dhe dy deputetë të LDK-së s’e nënshkruajnë mocionin për rrëzimin e qeverisë

Prizren Post | 18:22 - 19.03.2020

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

PRISHTINË – Pas mbledhjes së deputetëve të LDK-së, shefi i grupit parlamentar Arben Gashi ka deklaruar se janë mbledhur nënshkrimet për inicimin e mosbesimit të qeverisë.

Ai tha se Vjosa Osmani dhe dy deputetë të tjerë kanë mendime të ndryshme nga grupi parlamentar i LDK-së.

Për Vjosa Osmanin tha se nuk e ka nënshkruar këtë mocion.

Ndërsa, dy deputetë të tjerë nuk kanë qenë fare në këtë mbledhje.

I pyetur se a do të kërkojnë votat e PDK-së, Gashi tha se do të diskutohet ende.


Etiketa:

Bëni një koment