Pamje nga trajnimi i përbashkët i FSK-së me KFOR-in turk në Prizren [foto/video]


E mërkurë, 25 Tetor 2017

Sot në mesditë në qendër të Prizrenit është bërë një trajnim i përbashkët nga FSK dhe KFOR-i turk.

[youtube Goo4jsc49L8]

Etiketa: , , ,
Të fundit