Prizren Post - Nga qendra e Ballkanit!

Spanja paralajmëron: Do të hyjmë në Kataloni dhe do të sundojmë me forcë

Prizren Post | 12:52 - 16.10.2017

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

“Puigdemont ende ka mundësinë për të filluar zgjidhjen e kësaj situate, ai duhet t’i përgjigjet “po” ose “jo” deklaratës se pavarësisë”, tha Saenz de Santamaria në një konferencë shtypi këtë mëngjes.

Madridi i ka dhënë Puigdemont kohë deri të hënën në orën 10.00 për të sqaruar qëndrimin e tij mbi pavarësinë me një “Po” ose “Jo”, por udhëheqësi katalonas nuk pranon t’i përgjigjet drejtpërdrejt pyetjes, shtoi ajo.


Etiketa:

Bëni një koment

Arivisti Company