Prizren Post - Nga qendra e Ballkanit!

Partia FJALA dënon sulmin terrorist në Stamboll

Prizren Post | 22:21 - 12.01.2016

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Prishtinë – Partia FJALA dënon fuqishëm sulmin terrorist që ndodhi sot në Stamboll të Turqisë që morri jetën e 10 njerëzve të pafajshëm.

Njëherit shprehim ngushëllimet më të sinqerta për familjet e viktimave dhe inkurajojmë Qeverinë e Republikës së Turqisë në luftën kundër terrorizmit i cili nuk njeh as fe, as ngjyrë as komb dhe as shtet.


Etiketa:

Bëni një koment