Pas orës 17:30, deri të hënën në mëngjes, gjithçka e mbyllur në Shqipëri


E premte, 17 Prill 2020

TIRANË – Në fundjavë çdo biznes do të jetë i mbyllur, për këtë arsye qytetarët kanë nxituar të sigurojnë ushqimet e nevojshme për të kaluat këto dy ditë në shtëpi.

Unë ndihem në tregun e njësisë numër, duke qenë sot është dita e fundit për të bërë pazare një gjë e tillë ka sjellë dhe fluks të madh konsumatorësh në këto tezga.

Prezenca e policisë bashkiake, dhe asaj ushtarake janë në çdo treg për të monitoruar dhe këshilluar qytetarët të respektojnë rregullin e distancës.

Sot njerëzit nuk kërkojnë vetëm të ushqehen mirë,pir edhe të jetojnë në një ambient të bukur. Ballkonet kanë nisur të mbushen me lule.

Qytetarët mendojnë se në kohë pandemi këto masa janë mëse të nevojshme, njofton TCH.

Etiketa: ,

Leave a Reply