Prizren Post - Nga qendra e Ballkanit!

Peja sot është pikëtakimi i qeverive shqiptare

Prizren Post | 07:51 - 26.11.2018

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

PEJË – Sot mbahet mbledhja e përbashkët e Qeverisë së Kosovës dhe Qeverisë së Shqipërisë.

Peja është pikëtakimi i mbledhjes së dy qeverive që në total është e pesta mes tyre.

Ceremonia shtetërore e mirëseardhjes do të nisë në orën 10:15, në mesditë do të nënshkruhen marrëveshjet e arritura kurse pas gjysmë ore do të ketë një konferencë të përbashkët të të dy palëve.

Aktiviteti përfundon në orën 13:00 me fotografinë e përbashkët të të dy kabineteve.


Etiketa:

Bëni një koment