Prizren Post - Nga qendra e Ballkanit!

Për 3 ditë lindën 72 foshnje

Prizren Post | 10:38 - 28.01.2019

PRISHTINË – Në Klinikën e Gjinekologjisë të Qendrës Klinike Universitare të Kosovës gjatë tri ditëve kishte 70 lindje.

Janë 72 foshnje dhe 42 i takojnë gjinisë femërore, kurse 30 gjinisë mashkullore. Një nënë lindi binjakë.

Sipas raporteve të punës, 24 lindje u kryen me operacion, ndërsa 22 gra u bënë nëna për herë të parë.


Etiketa:
Arivisti Company