Përditësimi i ardhshëm, Tesla mund të bëhet plotësisht autopilot


E hënë, 11 Qershor 2018

Emri i Autopilot mund të tingëllojë sikur Tesla të mund të vozitë një makinë elektrike për ju, por është ende një veçori gjysmë-autonome që mund t’ju drejtojë automatikisht, t’ju mbajë në korsi, frenojë dhe përshpejton makinën përpara për aq kohë sa shoferi ende mbanë vëmendje të plotë me duart në timon.

Drejtori i Tesla, Elon Musk thotë se një përditësim i ri i softuerit Tesla po vjen në gusht që do të sjellë më shumë autonomi në Autopilot. Musk bëri një tweet të dielën herët në mëngjes rreth versionit Tesla 9.0 duke përfshirë përditësime të mëdha për Autopilot 2.0. | Prizren Post

Etiketa: , ,
Të fundit