Prizren Post - Nga qendra e Ballkanit!

Perëndimi kërkon që mos t’i irritojmë shqiptarët

Prizren Post | 09:21 - 05.11.2018

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

BEOGRAD – Perëndimi i kërkon Serbisë të pezullojë fushatën diplomatike që me sukses arrin të ndikojë në shtetet që kanë njohur Kosovën që këtë qëndrim ta rishqyrtojnë dhe anulojnë pasi thuhet se me këtë “shkilet dialogu me Prishtinën”.

“Pala shqiptare është ankuar tek perëndimorët për mua, dhe Perëndimi na kërkon që ta ndalojmë këtë, sepse kjo i irriton shqiptarët dhe dëmton dialogun, ndërsa lobimi i tyre për njohje të reja dhe anëtarësim në organizatat ndërkombëtare është në rregull”, tha ai për “Novosti”.


Etiketa:

Bëni një koment