Prizren Post - Nga qendra e Ballkanit!

Policia turke i trajnoi e i përgaditi deri në uniforma, ata po shkojnë në Siri

Prizren Post | 23:51 - 23.01.2017

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Derisa po vazhdon progresi i Mburojës së Eufratit i Forcave të Armatosura Turke në Siri, pas çlirimit nga terroristët në këtë zonë ka filluar kthimi i popullsisë civile.

Sigurinë në këtë zonë do ta sigurojnë forcat e trajnuara nga Policia Turke. Në këtë kontekst në Mersin kanë përfunduar trajnimin 450 sirianë, tashmë policë, të cilët do të vendosen në Jarablus të Sirisë dhe do të njihen si “Policët e kaltër”, bëjnë të ditur mediat turke./Prizren Post/


Etiketa:

Bëni një koment