Polonia dërgoi ndihmë mjekësore për Kosovën në përgjigje të pandemisë globale

PRISHTINË – Kontigjenti ushtarak polak që operon me Forcën e Kosovës të udhëhequr nga NATO (KFOR) ka shpërndarë pajisje sanitare dhe mbrojtëse personale në Institucionet Shëndetësore në Kosovë, si pjesë e përgjigjes së Aleatëve të NATO-s ndaj pandemisë COVID-19.

Ky dorëzim përfaqësonte një donacion nga zyra e Presidentit të Republikës së Polonisë. Përfshiu 50,000 maska për fytyrën dhe 1000 litra lëng dezinfektues që u transportuan në 18 maj, me një aeroplan transporti C-295M të Casa të Forcave Ajrore Polake.

Etiketa: , , , , ,

Leave a Reply