Prizren Post - Nga qendra e Ballkanit!

Presidenti Erdoğan: “Do të përpiqem të jem president i denjë”

Prizren Post | 18:21 - 09.07.2018

Ankara – Presidenti Recep Tayyip Erdoğan: “Do të përpiqem të jem i denjë për popullin tonë me vetëdijen se jam presidenti i 81 milionëve, jo vetëm i atyre që na votuan”.

Erdoğan: Populli ynë asnjëherë nuk na la vetëm, nuk na la në rrugë. Më 24 qershor na zgjodhi edhe një herë për t’i shërbyer.

Erdoğan: Sistemi i ri presidencial i qeverisjes nuk është detyrim, por preferencë e qëlluar drejt së cilës na ka orientuar historia.

Presidenti Erdoğan: “Me sistemin presidencial të qeverisjes jemi duke kaluar në një model të ri të qeverisjes përtej eksperimenteve që kemi perjetuar gjatë kërkesës sonë afër 150 vjeçare për demokraci dhe republikës sonë 95 vjeçare”.


Etiketa:
Arivisti Company