Prizren Post - Nga qendra e Ballkanit!

Presidenti Ivanov uron Gruevskin për Qeverinë e re

Prizren Post | 20:29 - 19.06.2014

Shkup – Presidenti i Republikës së Maqedonisë Gjorgje Ivanov, sot e priti kryetarin e Qeverisë së Republikës së Maqedonisë Nikolla Gurevski.

Në takim, presidenti Ivanov kryeministrit Gruevski ia uroi zgjedhjen e përbërjes së re të Qeverisë së Republikës së Maqedonisë dhe i uroi sukses në punë.


Etiketa:
Arivisti Company