Presidenti u jep mbështetje të plotë vëzhguesve të BE-së për monitorimin e zgjedhjeve


E premte, 20 Tetor 2017

Thaçi këtë e ka bërë të ditur pas takimit që pati sot me shefin e Misionit Vëzhgues të BE-së për zgjedhjet në Kosovë, Alojz Peterle.

“Kosova ka instaluar traditë të zgjedhjeve të lira, fer dhe demokratike, të pranuara nga të gjitha partitë politike dhe bashkësia ndërkombëtare. Këtë traditë do ta dëshmojnë sërish të dielën”, ka thënë Thaçi.

Etiketa: , , , ,
Të fundit